Kezdőoldal

Webtárhely

Vírusos és SPAM levelek szűrése. Nincs fájlméretkorlát . 24 órán belüli probléma megoldás . 99,9%-os rendelkezésre állás . Heti mentés az adatokról

Részletek

Webfejlesztés

A programozást vállaljuk PHP és MySQL környezetben. Az oldalt igény szerint angol, német, szlovák, román, horvát és szerb nyelveken is megvalósítjuk.

Részletek

Szerviz

Cégünk képzett szakemberei ügyfeleink rendelkezésére állnak a jelzett probléma elhárításában, legyen szó akár számítógép hálózatról, akár egy számítógépről.

Részletek

IT rendszerek

Vállaljuk strukturált hálózat építését, bővítését, karbantartását. Az általunk forgalmazott számítógépekre helyszíni garanciát vállalunk.

Részletek

Szerződéses szolgáltatások

Az informatikai rendszerekért felelős szakembereknek a folyamatos fejlesztések mellett főként a megbízható üzemeltetés jelenti a legnagyobb feladatot.

Részletek

Telefon

Telefon hálózatok tervezése, kivitelezése és karbantartása. Új és használt telefonközpontok, GSM adapterek forgalmazása, telepítése.

Részletek

  • A szervereinkre és a szolgáltatásainkra állandó felügyelet van.
  • Az egyszerre több ügyfelet érintő hibákat automatikusan észleljük és rögtön meg tudjuk kezdeni a probléma elhárítását.
  • Célszerű minden esetben hibajelentést küldeni e-mailben, mert előfordulhat, hogy nem általános, hanem egyedi hibáról van szó.
  • Ügyfélszolgálatunk hétköznapokon 09:00-17:00 óra között érhető el telefonon, illetve ilyenkor tudunk válaszolni minden beérkező levélre is.

Marketing

Több éves tapasztalatunk alapján segítünk ügyfeleinknek. Cégünk vállalja marketing stratégiájának kidolgozását, átalakítását. Teljes körű megoldásokat kínálunk:

Részletek

Ügyfélszolgálat

AZ-NET Informatika Zrt
1152 Budapest Palánk u. 51.
GPS elérhetõség:
N: 47.55676
E: 19.11695

ÁLTALÁNOS
Tel:(06-1)608-3113
Fax:(06-1)608-3113
@: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

MŰSZAKI
Tel:(06-1)608-3113
@: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Munkanapokon 9:00-17:00