Kezdőoldal

Webtárhely

Vírusos és SPAM levelek szűrése. Nincs fájlméretkorlát . 24 órán belüli probléma megoldás . 99,9%-os rendelkezésre állás . Heti mentés az adatokról

Részletek

Webfejlesztés

A programozást vállaljuk PHP és MySQL környezetben. Az oldalt igény szerint angol, német, szlovák, román, horvát és szerb nyelveken is megvalósítjuk.

Részletek

Szerviz

Cégünk képzett szakemberei ügyfeleink rendelkezésére állnak a jelzett probléma elhárításában, legyen szó akár számítógép hálózatról, akár egy számítógépről.

Részletek

IT rendszerek

Vállaljuk strukturált hálózat építését, bővítését, karbantartását. Az általunk forgalmazott számítógépekre helyszíni garanciát vállalunk.

Részletek

Szerződéses szolgáltatások

Az informatikai rendszerekért felelős szakembereknek a folyamatos fejlesztések mellett főként a megbízható üzemeltetés jelenti a legnagyobb feladatot.

Részletek

Telefon

Telefon hálózatok tervezése, kivitelezése és karbantartása. Új és használt telefonközpontok, GSM adapterek forgalmazása, telepítése.

Részletek

A www.mainpage.hu oldalon tudja ellenőrizni, hogy esetleg előre jelzett karbantartás vagy egy felmerült általános probléma javítása zajlik éppen. Az Ön által tapasztalt problémáról, ha nincsen köze a közzétett adatokhoz, akkor kérjük jelezze felénk a hibát.
A pontos kivizsgálás érdekében kérjük, hogy a hibajelentésben szerepeljenek a következőek:
  • a hiba észlelésének minél pontosabb időpontja
  • mely domainhez tartozó csomag hibajelenségéről van szó
  • hibajelenség pontos leírása (pl.: 403-as hiba,404-es hiba, fehér oldal,nem érkeznek levelek, stb.)
  • érintett link/postafiók/felhasználónév megnevezése

A beérkező hibajelentésekre igyekszünk minél gyorsabban válaszolni, előre is köszönjük a türelmet.

Marketing

Több éves tapasztalatunk alapján segítünk ügyfeleinknek. Cégünk vállalja marketing stratégiájának kidolgozását, átalakítását. Teljes körű megoldásokat kínálunk:

Részletek

Ügyfélszolgálat

AZ-NET Informatika Zrt
1152 Budapest Palánk u. 51.
GPS elérhetõség:
N: 47.55676
E: 19.11695

ÁLTALÁNOS
Tel:(06-1)608-3113
Fax:(06-1)608-3113
@: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

MŰSZAKI
Tel:(06-1)608-3113
@: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Munkanapokon 9:00-17:00